Nu Mag Ik

Welkom bij Nu Mag Ik.

In dit programma krijg je de basis en meer om goed voor jezelf te zorgen.
Jij mag jezelf in het middelpunt zetten en ervoor zorgen dat jij lekker in je vel blijft.
Dit doe je door Eerlijk jezelf zijn.

Eerlijk jezelf zijn. Wat is dat?
Gedurende je leven wordt je gevormd. De normen en waarden die je van huis uit hebt meegekregen, de reacties die mensen in je omgeving je gaven en eigenlijk alle situaties waar je in bent geweest. Zij hebben je gevormd tot wie jij nu bent.
Maar ben jij ook werkelijk degene die jij nu bent? Oftewel wie zit er onder de minder fijne ervaringen, wie ben jij zonder de stemmetjes (innerlijke criticus) in je hoofd en wat wil jij zelf?

Eerlijk jezelf zijn. Je mag eerlijk zijn over dat wat jij voelt, ervaart en wilt.
Met name het eerlijk voelen is de eerste stap. Gevolgd door het er laten zijn en accepteren van dat wat je voelt.
Dat is ook wat in de eerste module centraal staat.

Als je met alle oefeningen van dit programma serieus aan de slag bent gegaan zal je merken dat je steeds minder moet van jezelf. Je voelt/ weet steeds beter wat goed is voor jou en je weet dat je daar naar mag handelen.

Ik besef dat het niet altijd gemakkelijk is om alles zelf op te pakken. Soms is het fijn als je daarin wordt begeleid zodat je steeds wordt terug gebracht naar hoe het echt voor jou is.
Vandaar dat je dit programma krijgt bij jouw traject. Je kan dit op je eigen tempo doorlopen en als je vragen hebt, neem dan gerust contact op via rebecca@rebeccasopacua.com.
Ook na het traject, blijft dit programma voor jou beschikbaar.
Ik raad je aan om de oefeningen regelmatig te blijven doen. Zo blijf je goed bij jezelf.
Ik zie vaak wanneer mensen het loslaten, ze na verloop van tijd weer contact opnemen waar ik ze vervolgens weer begeleid naar wat zij zelf van binnen ervaren.

Daarnaast raad ik je aan om een schrift te gebruiken voor deze cursus. Door het schrijven kan je al inzichten ontvangen. Daarnaast kun je ook je voortgang bekijken en bijhouden.

Ik wens je succes met jouw proces om Eerlijk jezelf te zijn via ‘Nu Mag Ik’!
Liefs Rebecca Sopacua

Je dient ingelogd te zijn om de lessen te zien. Klik hier om in te loggen